UDRUŽENJE POSLODAVACA ZENICA: Donatorska Konferencija za hitnu pomoć žrtvama poplavljenih područja

Podijelite vijest

UDRUŽENJE POSLODAVACA ZENICA organizuje Donatorsku Konferenciju za hitnu pomoć žrtvama poplavljenih područja u Bosni i Hercegovini.

Dana 23.05.2014.godine (petak) sa početkom u 19.00sati u prostorijama novootvorenog ugostiteljskog objekta CARPE DIEM, ulica Školska bb Zenica, održat će se Donatorska konferencija za hitnu pomoć žrtvama poplavljenih područja u Bosni i Hercegovini. Organizator ove humane akcije je UDRUŽENJE POSLODAVACA ZENICA.

Pozivamo sve privrednike sa područja općine Zenica da prisustvuju ovom humanom događaju i da svako u svojim mogućnostima da svoj doprinos za hitnu pomoć nastradalom stanovništvu naše države. Svako u svojim mogućnostima će biti u prilici da pomogne stanovnicima poplavljenih područja uplatom na žiro račun Udruženja Poslodavaca Zenica otvoren kod IKB dd Zenica 134-010-00003515-51 sa naznakom za pomoć žrtvama poplavljenih područja.

Nadamo se da će privrednici iz Zenice i ovaj puta pokazati svoje humano lice i pružiti pomoć onima kojima je to najpotrebnije u ovoj teškoj situaciji. Prostorije ugostiteljskog objekta CARPE DIEM, ulica Školska bb Zenica, 23.05.2014.godine (petak) sa početkom u 19.00sati – Donatorska konferencija za hitnu pomoć žrtvama poplavljenih područja – UDRUŽENJE POSLODAVACA ZENICA.