Uplatili jeftin apartman u Grčkoj pa završili u covid hotelu sa 5 zvjezdica

a0408c2a92bd882d3d36046da5ee7fb6
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mnogima je propao odmor, drugima je odloženo ljetovanje na neodređeno vrijeme, a neki su prošli bolje nego što su se nadali.

Nekom je život majka, a nekom maćeha! Dok je jedan broj srbijanskih turista zbog pozitivnog testa na COVID -19 morao da prekine odmor, drugi su dobili više nego što su platili.

Test koji je urađen u autobusu sa srbijanskim turistima na bugarsko-grčkoj granici Promahonas pokazao je da su dvije porodice i dvije drugarice na Tasosu – pozitivne! Prvo je uslijedio šok, a onda i rješenje. Poslije šoka, odmah su prebačeni u covid hotel.

ČITAJ JOŠ:  Halid Bešlić: Jedva čekam Novu godinu, dolaze mi unuci i djeca

Lokalne vlasti na Tasosu su donijele odluku da svi turisti koji su pozitivni i asiptomatski slučajevi mogu da nastave ljetovanje u covid-hotelu. Za pozitivne turiste određen je lux hotel sa sobama koje gledaju na more i puni pansion.

Pozitivni turisti uglavnom su u Grčku pošli sa uplatom za jeftiniji apartman a dobili su “covid all inclusive” u lux hotelu?!

GODISNJICA
MARKETING