Upriličena svečanost povodom 69. godišnjice postojanja Općinskog suda u Zenici

Podijelite vijest

Na svečanosti povodom 69. godišnjice postojanja Općinskog suda u Zenici, predsjednica suda Dijana Ajanović dodijelila je zahvalnice zaslužnim pojedincima zaposlenicima suda, spoljnim saradnicima, organizacijama i predstavnicima institucija.

Posebno priznanje Justicijska lenta za 2013. godinu dodijeljena je sudiji Mirhunisi Hamzić, predsjednici Izvršnog odjeljenja.Ovo priznanje dodijeljuje se od 2004. godine, sudiji koji je u protekloj godini ostvario odlične rezultate rada i koji je svojim radom i ponašanjem uticao na stavaranje povjerenja javnosti u nezavisno pravosuđe.

Za poseban doprinos na efikasnosti rada suda u 2013. godini dodijeljene su zahvalnice i administrativnom osoblju: Iri Akvić, Nermani Gunjević, Rini Hadžić, Muneveri Mujkanović, Almi Đipa, Slađani Bajramović, Elvedini Odobašić i Senedinu Čerimu.

Od spoljnih saradnika i predstavnika institucija zahvalnice su dodjeljene: sudskim vještacima: Dr Kadriji Haračić Šabić, Josipu Martiću, stečajnoj upravnici Azri Škapur, Sabihi Husić, ovlaštenim predstavnicima PU Zenica Edinu Fetiću i Benaminu Durmiću, te Odjeljenju sudske policije sudova u Zeničko dobojskom kantonu.

Rtvze.ba