Ušao u kupatilo i zatekao šokantan prizor: “Dobro da neko nije ovdje ušao, ne bi se dobro proveo”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Vlasnik jedne australske firme za dezinsekciju, imena Dale Armel, na svom TikToku često objavljuje snimke svog posla. Armel se susreće sa svakakvim problemima, ali posljednji video posebno je šokirao njegove pratitelje. Valja napomenuti kako snimka definitivno nije za ljude koji pate od apifobije.

U jednoj napuštenoj kući Melbourneu dočekao ga je zastrašujući prizor. Naime, Dale je ušao u kupatilo, a tamo je ga je dočekalo ogromno gnijezdo osa, a cijeli prizor neodoljivo podsjeća na kakav SF film s vanzemaljcima.

“Dakle, ovako nešto još nisam vidio u karijeri, nikad nisam naletio na ovako veliko gnijezdo europskih osa”, ispalio je Dale pa pojasnio kako Australci europske ose smatraju invazivnom vrstom jer napadaju njihov ekosistem.

U videu se vide stotine osa, a veliki broj njih je mrtvo na podu.

“Moram vam priznati da je ovo bila izuzetno opasna zadaća. Da je neko tu ušao slučajno, ne daj Bože dijete, ose bi ga prekrile i izbole. Zato je ovo gnijezdo bilo potrebno ukloniti čim prije”, rekao je Australac.

Kasnije je otkrio da se s istim problemom borio tri puna dana, ali da je na kraju uspio odstraniti osinje gnijezdo.

Video možete pogledati OVDJE.

GODISNJICA
MARKETING