AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Sport

Do početka drugog dijela BH Telecom Premijer lige BiH ostalo nam je nešto više od dvije sedmice.

 Nogometaši Čelika se trenutno nalaze u Međugorju, gdje se pripremaju za nastavak prvenstva u kojem ih očekuje grčevita borba za opstanak. Pozitivna vijest je da će ih, po svemu sudeći, očekivati i pune tribine stadiona Bilino polje, a prvenstveno zbog toga što je početkom ove godine usvojen novi Statut i time prestao bojkot navijača.

Sa Bilinog polja poručuju da funkcionisanje kluba za sada ide prema planu i programu. U proteklim danima smo svjedočili i igračkim pojačanjima, a ovih dana najaktuelnije je učlanjenje navijača i simpatizera. Od sutra počinje i prodaja polusezonskih ulaznica za domaće utakmice NK Čelika.

Ekipa koja je preuzela rukovodstvo kluba, svakodnevno nastoji ispuniti želje navijača, tako da je omogućeno i da se prva utakmica u nastavku sezone, u kojoj se 25. februara sastaju Čelik i Zrinjski, igra u noćnom terminu, pod reflektorima.

“Obezbijedite svoje mjesto na najljepšem stadionu u državi – kupite polusezonsku ulaznicu već sutra u prostorijama kluba i direktno pomozite svoj klub”, poručuju iz Čelika.

Zenit.ba