Portal 072info

Utakmica Čelik – Zrinjski u noćnom terminu 25. februara

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Do početka drugog dijela BH Telecom Premijer lige BiH ostalo nam je nešto više od dvije sedmice.

 Nogometaši Čelika se trenutno nalaze u Međugorju, gdje se pripremaju za nastavak prvenstva u kojem ih očekuje grčevita borba za opstanak. Pozitivna vijest je da će ih, po svemu sudeći, očekivati i pune tribine stadiona Bilino polje, a prvenstveno zbog toga što je početkom ove godine usvojen novi Statut i time prestao bojkot navijača.

Sa Bilinog polja poručuju da funkcionisanje kluba za sada ide prema planu i programu. U proteklim danima smo svjedočili i igračkim pojačanjima, a ovih dana najaktuelnije je učlanjenje navijača i simpatizera. Od sutra počinje i prodaja polusezonskih ulaznica za domaće utakmice NK Čelika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ekipa koja je preuzela rukovodstvo kluba, svakodnevno nastoji ispuniti želje navijača, tako da je omogućeno i da se prva utakmica u nastavku sezone, u kojoj se 25. februara sastaju Čelik i Zrinjski, igra u noćnom terminu, pod reflektorima.

“Obezbijedite svoje mjesto na najljepšem stadionu u državi – kupite polusezonsku ulaznicu već sutra u prostorijama kluba i direktno pomozite svoj klub”, poručuju iz Čelika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zenit.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME