UZ ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: After party rođendanskog koncerta 072info @ Ekor Club

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Portal 072info proslavit će dvije godine egzistiranja u svijetu internet medija i to koncertom kralja narodne muzike Šabana Šaulića u Gradskoj areni Zenica, 11. aprila sa početkom u 20.00 sati.

Pored legendarnog Šaulića, koncert će svojim interpretacijama uveličati i atraktivna gošća Aleksandra Prijović ali i GOST IZNENAĐENJA. Organizatori ističu kako vlada ogromno interesovanje za koncertom godine ali i ulaznicama koje možete kupiti u Shopping centru Džananović, Areni Zenica, STR Admir Kakanj, Turistička agencija Biss-Tours u Zenici i Sarajevu, ali i putem portala kupikartu.ba.

Do sada nezapamćen koncertni spekatkl koji će prirediti Šaulić u Areni Zenica definitivno će biti događaj koji će se dugo prepričavati, a 072info se nije zaustavio na Areni Zenica i koncertu ‘doktora’ narodne muzike. Naime, po završetku koncerta u Gradskoj areni svi zainteresovani moći će prisustvovati after party-u, a koji će također svim posjetiocima prirediti odličan nastavak i provod do ranih jutarnjih sati.

Tako će Ekor Club ugostiti sve one koji odluče dobru atmosferu i zagarantovano dobar provod nastaviti po završetku koncerta Šabana Šaulića, a gdje će mnogobrojne posjetioce zabavljati popularna Aleksandra Prijović i DJ Sammy Balkgroove.

Ulaznice za after party u pretprodaji možete kupiti u Restoranu Ekor (RK Zeničanka) po cijeni od 5 KM, dok će se na dan after party-a (11. aprila) ulaznice moći kupiti na ulazu u Ekor Club po cijeni od 7 KM!

Vidimo se na koncertu godine u Areni Zenica, 11. aprila sa početkom u 20.00 sati, a potom nastavljamo druženje u Ekor Clubu uz seksipilnu Aleksandru Prijović.

Informacije i rezervacije ulaznica za after party možete izvršiti na brojeve telefona 062 880 990 i/ili 032 246 333.

072INFO TV