Portal 072info

Uz Viber Wink šaljite poruke koje se brišu nakon pregleda

Viber Wink nova je aplikacija iz Vibera koja omogućuje korisnicima da šalju fotografije ili kratke videozapise koji će se izbrisati nakon što ih primatelj pregleda.

Dostupna je u Android i iOS verziji, a njome možete poslati video u trajanju do 10 sekundi ili fotografiju na koju možete dodati neki tekst. Moći ćete izabrati i nakon koliko sekundi (1, 3, 7, 10) će se poruka obrisati nakon što ju je primatelj vidio. Vremensko ograničenje ne mora se postaviti, a u tom slučaju poruka s fotografijom ili videozapisom poslat će se na uobičajeni način.

Viber

Fotografije i video možete slati bilo kojem korisniku Vibera s kojim ste povezani, a poruka će se pojaviti meću ostalima i primatelj će je moći vidjeti samo jednom, čak i ako ne koristi Wink.

– Shvaćamo da naši korisnici žele više kontrole nad svojim porukama. Naša nova opcija za brisanje poruka, koja omogućuje brisanje poruke čak i nakon što je poslana, odlično je prihvaćena. Wink je još jedan primjer pružanja mogućnosti kontrole korisnicima, i to na zabavan način. Nadamo se da će Wink potaknuti korisnike na još više razmjenjivanja sadržaja time što će im omogućiti kontrolu nad primanjem njihovih fotografija i videozapisa – posebno kada je riječ o trenucima koje ne želite zauvijek imati u sjećanju – rekao je Ofir Eyal, voditelj proizvoda u Viberu.

Podijelite članak