Portal 072info

UŽAS DA VEĆI NE MOŽE BITI: Evo kako se monstrum branio na sudu za zlostavljanje dječaka

obljuba djecaka sremski karlovci kurirrs 696x464 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

A. P. (30) iz Sremskih Karlovaca osumnjičen da je spolno zlostavljao devetogodišnjeg dječaka na jednoj privatnoj zabavi u naselju Čerat, iznio je odbranu u novosadskoj palati pravde, a sudija Višeg suda za prethodni postupak odredio mu je pritvor u trajanju do 30 dana zbog uznemirenja javnosti, bojaznosti od ponavljanja krivičnog djela i mogućnosti uticaja na svjedoke.

A. P. je uhapšen jučer u Sremskim Karlovcima, a iz izvora u tužilaštvu se saznaje da je osumnjičeni poricao krivično djelo.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Podsjetimo, kobne večeri odveo je dječaka na jednu rođendansku proslavu odakle ga je vratio oko 4 sata ujutru.

Pixabay

Dječakovi roditelji sutradan su primjetili da sa djetetom nešto nije u redu zbog čega su ga odveli ljekaru koji je ustanovio povrede i zadržao ga u bolnici.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5
  • Ljekarskim pregledom je utvrđeno da dijete ima povrede, koje ukazuju na to da je spolno zlostavljan. Ljekari su obavijestili policiju i pokrenuta je istraga. Dječak, koji je sposoban da komunicira, odmah je ispričao da ga je ujak odveo na rođendansku zabavu, gdje ga je tjerao da pije alkohol i obljubio ga. Dijete je detaljno opisalo strahotu kroz koju je prošlo. Odmah je od osumnjičenog uzet DNK na analizu i rezultati su pokazali da je dječak govorio istinu – kaže izvor Kurira.

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 1
    Share
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6