Screenshot 4 85
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 31, 2021 @ 21:50
KATEGORIJA: Regija / Vijesti
FIXGEHALT

Prije nego što je udario Passat koji se odbio prema Fiatu i Volvu koji su isto bili nepropisno parkirani, vozač s 1.15 promila srušio je četiri kontejnera i telefonsku govornicu. Policiji je bježao i kroz crveno

NER FIT

Kaos na pulskim ulicama izazvao je u nedjelju oko 1.45 sati pijani vozač koji je bježao policiji, a potom se Audijem zabio u kontejnere za smeće, pokupio telefonsku govornicu i skoro popeo na parkirani Passat, javlja PU istarska.

Pokušali su policajci zaustaviti Audi pulskih registracija, ali vozač ih je ignorirao na Trgu Republike te je nastavio voziti prema Kaštanjeru. U Stankovićevoj ulici je potom prošao dva puta kroz crveno svjetlo.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Raskrižje sa Zlatićevim trgom nije uspio svladati te se zabio u četiri kontejnera za smeće i telefonsku govornicu.

Osim kontejnera i govornice, planove su mu pomrsili i nepropisno parkirani automobili. Naime, VW Passat u kojeg se zabio bio je nepropisno parkiran, a isti se tada odbio i u druga dva auta pokraj, koji također ovdje nisu smjeli biti parkirani. Tako je nastradao i Fiat, koji se još odbio u Volvo talijanskih registracija. Ostatak ekipe kao i Audi imali su pulske registracije.

– Nije mi jasno kako bi mogao pri takvoj brzini ubosti u taj zavoj na kojem je izgubio kontrolu, priča za 24sata.hr čitatelj koji je poslao fotografije Audija koji izgleda kao da se pokušao popesti na Passat.

Nakon sudara pobjegao pa se vratio napuhati 1.15 promila

– Nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću, vozač se udaljio pješice s mjesta događaja te se nakon nekog vremena vratio. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako je upravljao automobilom pod uticajem alkohola od 1,15 promila – navodi PU istarska.

Dodaju da su ga zadržali u prostorijama policije do otriježnjenja zbog straha da ne nastavi raditi prekršaje, te će protiv njega podnijeti prekršajni postupak radi popočinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti saobraćaja na cestama.

Policija će također vozačima nepropisno parkiranih vozila izdati kazne zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti saobraćaja na cestama – zaključuju iz PU istarske.

LIDER