Portal 072info

UŽASNI DETALJI SILOVANJA SKORO SLIJEPE STARICE: Našli je na putu, npasnika po glasu prepoznala u policiji

baka silovanje 2 696x464 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Starica (84) silovana je u srbijanskom selu kod Ćuprije kada se pešice vraćala sa zelene pijace, a uhapšen je osumnjičeni A. M.

Užas se dogodio u petak, kada je starica bila na zelenoj pijaci u gradu na kojoj je prodavala robu i pješice krenula kući.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Osumnjičeni A. M. navodno je zaustavio automobil i ponudio joj da je poveze kući. Kako je starica bolesna, ima kataraktu na očima pa ne vidi dobro, osumnjičenog nije prepoznala, ali je pomislila da je to ipak neko od njenih poznanika. Ušla je u automobil i sela na zadnje sjedište.

Automobil je krenuo ka selu Ivankovac, gdje je skrenuo s puta, a osumnjičeni ju je nakon toga silovao u automobilu. Nesretna žena pokušala je da se odbrani, dozivala je pomoć, ali kako niko nije prolazio, njeno zapomaganje je bilo uzaludno.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Kada je seksualni predator, i sam u poznim godinama, završio sa iživljavanjem nad starom sugrađankom, izbacio ju je iz vozila sa stvarima sa zelene pijace i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Nakon toga, naišao je drugi automobil, vozač je vidio izmrcvarenu ženu i stao joj. Starica mu je sve ispričala i zatražila pomoć, pa ju je vozač odvezao kod ljekara. Žena je odmah upućena na ginekološki pregled i utvrđeno je da je silovana. O ovom seksualnom zločinu odmah je obavještena i policija i tužilaštvo, pa je urađen i DNK profil silovatelja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4
  • Starica ne vidi najbolje pa nije mogla da opiše muškarca koji se nad njom seksualno iživljavao. Zbog godina, ali i zato što se ne razumije u modele automobila, nije bila u stanju ni da opiše vozilo kojim je upravljao silovatelj – saznaje se od izvora upoznatog sa istragom.

Biološki tragovi koje je za sobom ostavio silovatelj nisu nađeni u bazi seksualnih prestupnika, što je također otežalo istragu i identifikaciju osumnjičenog. Tu su u pomoć priskočile kamere, pa su inspektori na osnovu video zapisa sigurnosnih kamera u dijelu grada u kome se kretala starica, pored zelene pijace, identifikovale automobil u koji je nesretna žena ušla, nadajući se da će je “poznanik” odvesti kući.

Nakon što je utvrđeno koja kola je vozio silovatelj, pomoću registracije ustanovljeno je ko je vlasnik vozila, a time i osumnjičeni. A. M. je priveden i kako se saznaje, negirao je da je seksualno napastvovao nesretnu staricu. Upoređen je njegov DNK profil sa biološkim tragom silovatelja.

  • Silovana starica nije ga prepoznala po liku, ali jeste po glasu – dodaje izvor.

Osumnjičeni A. M. do sada nije privođen. Poslije hapšenja određeno mu je zadržavanje do 48 sati i bit će priveden na saslušanje tužiocu Višeg tužilaštva u Jagodini.

Podijelite članak
  • 2
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

BZK “PREPOROD” ZENICA: Sutra promocija knjige “Ćuprija”

072info.com

Misteriozni nestanak ljekara: Sa suprugom brao trešnje, nije se vratio

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6