Portal 072info

VAGE PRIJE SVIH: Ko je najljepši znak horoskopa?

Horoskop nam uvijek donosi zanimljive procjene o tome koji znak ima najviše sreće u ljubavi ili ko će se obogatiti… No, ko je najljepši među njima?

 

Zahvaljujući Venerinom uticaju, Vage su obdarene najljepšom fizionomijom u cijelom Zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su im često vrlo upadljive – radoznale, izazovne, zagonetne. Većinom su lijepe građe, u mladosti vrlo proporcionalne, a u kasnijim godinama potencijalno krupnije u bedrima i bokovima.

Prosječna kosa Vage je tamnosmeđa do crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa joj odaje toplinu i mekoću. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici. Osim tipične Vage, čija je spoljašnjost pod Venerinim uticajem, postoji i saturnovska Vaga, čije je lice oštrijih crta, povijenog ili šiljatog nosa i užih, lukavih očiju. Tijelo ovakvih Vaga je mišićavije i robusnije, što odražava njihovu borbenost i ambiciju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME