Portal 072info

Večeras je pun Mjesec koji donosi novac, a evo šta treba da uradite

Večeras je pun mjesec, koji donosi sreću i novac. Ovo je pun Mjesec transformacije i oporavljanja od svih problema koji su nas zadesili proteklog mjeseca.

Astrološka dešavanja donijela su brojne probleme, slomljena srca i dugove, ali u isto vrijeme, to je bilo vrijeme transformacije koja počinje punim Mjesecom 9. juna.

Sada možemo da očekujemo pozitivnu karmu i evoluciju duše koja će doći zahvaljujući transformaciji i liječenju koje obavite u naredne dvije nedjelje.

pun-mjesec2

Ovaj pun Mjesec je u bliskoj vezi sa punim Mjesecom koji nas je obasjao 25. maja i sada možete da ispunite sve ciljeve koje ste tada zacrtali, bilo da su finansije ili ljubav u pitanju.

Od drevnih vremena ljudi su vezivali moćnu energiju za pun Mjesec koja može da nam pomogne da privučemo novac i sreću.

Novčano piće za sreću i novac

Ako želite da privučete novac u svoj život, potrebno je da napravite “novčano piće”.

Sipajte vodu u praznu flašu i dok to radite pokušajte da stvorite “sliku novca” u glavi (pronalazite blago, osvajate sedmicu na lotu…). Fiksirajte tu sliku i duboko udahnite.

Prilikom izdaha “izbacite” tu sliku novca iz glave pravo u bocu i ostavite je na prozoru koji je obasjan mjesecom na dva do tri sata.

Nakon toga odložite flašu na mračno mjesto. Nekoliko puta dnevno uzimajte par gutljaja vode iz flaše i svaki put udišite sliku novca koju ste u nju ubacili.

Avaz.ba

Podijelite članak