Portal 072info

Večeras novo izdanje talent showa “Neki novi klinci” na OBN TV

????????????????????????????????????

Brojna danas iznimno popularna domaća i svjetska muzička imena karijeru su počeli ostvarivati u svojim najranijim godinama. Put do uspjeha je dug, a Neki novi klinci če nekome pomoći na tom putu-

I večeras od 20:50h OBN TV će premijerno emitovati novo izdanje muzičkog talent showa Neki novi klinci. I večeras će najmlađi pjevački talenti do 15 godina svoje glasovne sposobnosti predstaviti gledaocima I stručnom žiriju. Male talente na pozornici će bodri Ana Ssević, dok ih u backstageu čeka Filip Mitrović. Posljednje ovogodišnje izdanje showa Neki novi klinci bit će uvod u sjajnu zabavu koju OBN TV priprema u najluđoj noći.

Večeras će nastupti:

MILICA MIŠIĆ, ona  ima 12 godina i dolazi iz Smedereva. Milica bi kada poraste voljela da pjeva kao Kaliopi. Pored pjevanja Milica svira i gitaru, a igrala je folklor. Za sebe kaže da su joj vrline to što je pravedna i iskrena, naročito voli da pomaže drugima. A svojim manam a smatra to što je emotivna i vjeruje ljudima.

NEIRA MEHINOVIĆ ima 13 godina i dolazi iz Tešnja. Muzički uzor joj je Snežana Đurišić. Ona je marljiva i odgovorna mada malo nestrpljiva. Neira ima puno talenata pjeva, svira harmoniku, igra folklor, voli da crta i kreira garderobu.

STAŠA NEŠIĆ ima 11 godina i  dolazi iz Loznice. Staša je komunikativna i iskrena. Njen talenat pored pjevanja su latinoamerički plesovi i dens. Njeni muzički uzori su Jelena Tomašević i Katarina Živković.

MAŠA SMILJANIĆ ima 10 godina i dolazi iz Beograda , tačnije iz Surčina. Voli najviše da pjeva izvorne pjesme. Njena sestra Mia je već bila u takmičenjui a ona će joj biti podrška u backstageu.

NEDA VUJOVIĆ ima 13 godina I dolazi Kragujevca . Ova mlada dama ima zeleni pojas iz karate ali ipak vise voli da peva. Njeni muzički uzori su Aleksandra rdaoič I Jelena Toamšević

DAMJAN DIMESKI ima 13g i dolazi iz Skoplja. Pored pjevanja Damjan voli da svira i klarinet.

ANASTASIJA RILAK ima 13 godina i dolazi iz Beograda. Za sebe kaže  da je odličan učenik , druželjubiva je i voli da se igra a najviše voli da pjeva.  Mana joj je što je lijena. Muzički uzor joj je Arijana Grande. U planu joj je da pored pjevanja počne da s ebavi i umetničkim plivanjem  Večeras  je predstavnik POP zvuka.

NEMANJA STANKOVIĆ ima 8 godina i dolazi iz Beograda. Volio bi da kada poraste pjeva kao Šaban Šaulić ili Zdravko Čolić. On je iskren i pošten dječak mada malo tvrdoglav. Nemanja svira klavijature i bubanj . Večeras je predstavnik muzike.

Podijelite članak