Portal 072info

VELIKA NAGRADNA IGRA: ‘Izbor za najljepši par’

Portal 072info u saradnji sa Ag-Shop ‘Jašarević’ i ‘Your perfect wedding story’ organizuje nagradnu igru simboličnog naziva ‘Izbor za najljepši par’, a gdje pobjednike očekuju uistinu vrijedne nagrade.

Budući da živimo u vremenu tehnologije i kada svaki svoj životni trenutak nastojimo ovjekovječiti fotografijom, upravo smo zahvaljujući modernom dobu inspirisani da organizujemo interesantnu nagradnu igru ‘Izbor za najljepši par’. Naime, svi zainteresovani učesnici potrebno je da pošalju fotografiju sa svojom ljepšom polovinom na FB stranicu Ag-Shop ‘Jašarević’ (klikom OVDJE) ili ‘Your perfect wedding story’ (klikom OVDJE), a nakon čega ćemo izabrati 20 najljepših parova koji će ući u finalni izbor takmičenja.

U nagradnoj igri biramo tri najljepša para, a koje očekuju slijedeće nagrade:

  • Prvo mjesto – Poklon bon Ag-shop ‘Jašarević’ vrijednosti 100 KM + profesionalni photoshooting
  • Drugo mjesto – Poklon bon Ag-shop ‘Jašarević’ vrijednosti 70 KM + profesionalni photoshooting
  • Treće mjesto – Poklon bon Ag-shop ‘Jašarević’ vrijednosti 50 KM + profesionalni photoshooting

Zainteresovani svoje fotografije mogu poslati najkasnije do 24. avgusta, a nakon čega ćemo objaviti album sa najljepšim parovima koji se bore za titulu najljepšeg, ali i vrijedne nagrade partnera ove nagradne igre.

Sve neophodne informacije u vezi sa načinom izbora najljepšeg para objavit ćemo na našoj Facebook stranici nakon što objavimo najljepše fotografije parova koje pošaljete do 24. avgusta.

Podijelite članak