Portal 072info

VEZALI, PA BRUTALNO PRETUKLI DRUGA: Mještani muškarca pronašli kako modar hoda ulicom

tuca udaranje 696x464 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

N.Š. iz okoline Lučana i njegov prijatelj M. N. iz Virova kod Arilja uhapšeni su jučer pošto su prehodno napali, vezali, brutalno pretukli i do glave ošišali njihovog zajedničkog prijatelja M. Đ. koji je u krvičkom batinjaju zadobio teške višestruke povrede i ostao bez nekoliko zuba.

Prema nezvaničnim saznanjima Blica, N. Š. (32) i M. Đ. (46) prekjučer su bili zajedno u selu Lis kod Lučana odakle su obojica. Na prijedlog N. Š. krenuli su ariljsko selo Virovo kod M. N. (33). Putovali su automobilom M. Đ. i usput stali ispred jedne seoske prodavnice gdje su popili po pivo, prenosi Blic.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner
Ilustracija

Kasnije su stigli u kuću M. N. gdje su sva trojica pila rakiju. U jednom trenutku, poslije nekoliko popijenih čašica, M. N. i N. Š su najednom napali M. Đ. a onda ga vezali konopcem i bjesomučno tukli. Rukama i nogama zadali su mu nekoliko udaraca po tijelu i glavi, toliko silno da su mu izbili nekoliko zuba i zadali mnoge povrede.

Kako je M. Đ. kasnije ispričao policiji, nije postojao nikakav motiv da ga drugovi pretuku. Dok su ga zavezanog udarali nekoliko puta ih je pitao: „Zbog čega me bijete“, ali mu ova dvojica ništa nisu rekli.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Potom su uzeli mašinicu za šišanje i svog prijatelja koji je imao kosu do ramena ošišali do glave.

Kada su prestali sa iživljavanjem ostavili su M. Đ. vezanog u prizemlju kuće, s tim što je M. N. otišao na sprat da spava, a N. Š. sjeo u automobil pretučenog prijatelja i odvezao se iz Virova.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Iz kuće u kojoj je satima bespomoćan ležao, pretučen, zatočen i vezan M. Đ. je juče rano ujutro uspio da se odveže i iskrade neopažen od strane „tamničara“ koji je u to vrijeme spavao. M. Đ. koji je tumarao Virovom sreo je jedan mještanin Virova.

Pažnju mu je privukao čovjek sav modar i ošišan do glave koji je jedva uspijevao da hoda. Čuvši od nezanca šta se desilo u kući u komšiluku odmah je pozvao policiju i hitnu pomoć.

M.Đ. je prevežen u Opću bolnicu Čačak odakle je poslije ukazane pomoći pušten.

Odmah poslije prijave policija iz Arilja uhapsila je M. N. koji je zatečen na spavanju, dok je policija u Lisu uhapsila N. Š. Njima je određeno zadržavanje i danas će biti izvedeni pred sudiju za prethodni postupak Osnovnog suda u Požegi. Krivičnom prijavom sumnjiče se za protivpravno lišenje slobode, nanošenje teških tjelesnih povreda i zlostavljanje i mučenje.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 4
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6