Portal 072info

Viber se mjenja u martu: Stižu opcije koje će vas oduševiti

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka, predstaviće početkom marta nove funkcionalnosti iz oblasti elektronske trgovine koje će korisnicima omogućiti kupovinu proizvoda i brendova tokom ćaskanja sa prijateljima.

Nova funkcija za instant šoping biće aktivna u svojoj beta verziji samo u SAD od 6. marta, a njeno postepeno uvodjenje u upotrebu širom svijeta očekuje se tokom naredne godine, saopćeno je danas iz Vibera.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Korisnicima će, pritiskom na početno dugme na ekranu za razmjenu poruka, biti predstavljen asortiman vodećih brendova, što će im omogućiti da pretražuju novu robu i dijele vizuelno bogat sadržaj unutar ćaskanja sa prijateljima, koji će moći momentalno da daju svoje komentare na prikazano.

Isto tako, korisnici će moći da primaju i direktne poruke od samog brenda koji budu izabrali, i ako bude trebalo da se preusmjere na firmin sajt ili aplikaciju radi konačne kupovine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Posljednja istraživanja ukazuju na to da više od polovine vlasnika pametnih telefona koristi iste za nabavke i odnosne aktivnosti, a da 66 posto njih to čini najmanje jednom sedmiično. 

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME