Portal 072info

VIDEO+FOTO: PRED NEKOLIKO HILJADA POSJETILACA: Seka Aleksić održala koncert u Zenici

Foto: Adis Alić

Pred nekoliko hiljada Zeničana i Zeničanki popularna Seka Aleksić održala je koncert u zeničkoj Areni, te tim povodom predstavila svoj novi album sa pjesmama koje u posljednje vrijeme osvajaju ljestvice na muzičkim ljestvicama.

“Crveni ruž”, “Odiseja”, “Ranjeni lav”, “Rođena s vukovima”, “Slučajni partneri” su samo neke od velikih hitova ove poznate folk pjevačice koja već drugi put gostuje u Gradskoj areni u Zenici.


Važno je naglasiti da je Sekin gost, Peđa Medenica uzdrmao atmosferu sa svojim velikim hitovim, te još jednom pokazao da se radi o vrhunskom vokalu i velikom Sekinom prijatelju kojeg je zenička publika jedva dočekala na pozornici.


Obzirom da je javnost već upućena u situaciju sa oboljelim dječakom Ajdinom Žigonjom, Seka Aleksić je odlučila dio honorara od večerašnjeg koncerta da donira za njegovo liječenje, a znamo da Seki ovo nije prvi put da se odrekne svog honorara da bih pomogla onima kojima je pomoć potrebna, a ovoga puta to je bio Ajdin Žigonja.

“Drago mi je da se vidimo ponovo nakon nekoliko godina i da ćemo i ovaj put uraditi dobro djelo i pomoći. Hvala vam što ste došli i nadam se da ću uspjeti da opravdam vaša očekivanja”, rekla je Seka Aleksić nakon otpjevane “Odiseje” na samom početku koncerta.

Prisjećanja radi, Seka Aleksić održala je humanitarni koncert u Areni za Kenana Kremića 2010. godine kada je odlučila da na svoj način doprinese liječenju, kao i ovaj put.

Kako je izgledalo večeras u Gradskoj areni u Zenici pogledajte u fotogaleriji koju vam donosi Adis Alić, dok kompletnu galeriju možete pogledati i na našoj Facebook stranici.

[Galleries 642 not found].

Podijelite članak