Vitez: Prof. dr. Ramiz Kikanović s dva VW vozila prešao po 1.000.000 km

Vitez: Prof. dr. Ramiz Kikanović s dva VW vozila prešao po 1.000.000 km

Autocentar CMV u Vitezu posjetio je vjerni klijent prof.dr. Ramiz Kikanović.

Ramiz je jedan od rijetkih vlasnika VW vozila koji je s dva VW vozila prešao po 1.000.000 km, što je ukupno 2 milijuna kilometara.

Prvo vozilo prof. Ramiza bio je 𝗚𝗢𝗟𝗙 𝗜𝗜 s kojim je prešao 𝟭.𝟬𝟬𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗸𝗺 za što je dobio i zahvalnicu iz Wolfsburga u svibnju 2009. godine. Ono što je interesantno da Ramiz nikada nije vozio više od 120 km/h i da nikada nije naglo krenuo tako da bi kotači proklizali, a službeno je s Golfom II prešao 𝟭.𝟭𝟱𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗸𝗺.

Nakon Golfa, prelazi na 𝗩𝗼𝗹𝗸𝘀𝘄𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗣𝗮𝘀𝘀𝗮𝘁 𝟱 kojem trenutno nedostaje 8.000 km do novog milijuna. Za prijeđenih 𝟴𝟬𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗸𝗺, Ramiz ponovo dobiva zahvalnicu iz Wolfsburga u listopadu 2018. godine.

Na osnovu dvije zahvalnice, profesor se malo našalio te uradio analizu koja pokazuje da bi s dva Volkswagen vozila i ukupno 1.800.000 km mogao 45 puta obići planetu Zemlju ili 4,5 puta otići do Mjeseca.

Još jedan zanimljiva informacija jest da profesor Ramiz ima vozni park od čak pet VW vozila (Touareg, Passat CC, Touran, Passat 5 i Polo), a sve ih redovno održava u Ovlaštenom VW servisu.

Ramiz nam kaže da su tri ključna faktora za izdržljivost vozila:

  • kvalitet vozila
  • kvalitet servisa
  • vožnja

Ovaj ”𝗯𝗮𝗹𝗸𝗮𝗻𝘀𝗸𝗶 𝗿𝗲𝗸𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿” 𝘀𝗮 𝟮 𝗺𝗶𝗹𝗶ju𝗻𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗲đ𝗲𝗻𝗶𝗵 𝗸𝗺 tvrdi da su Volkswagen vozila zasigurno najmoćnija i najizdržljivija na svijetu.

Ramiz je istaknuo kako je njegova želja za buduće vozilo Volkswagen Tiguan, a na pitanje bi li s njim napravio milijun km odgovorio je:
”Ukoliko ga godine posluže, nastojao bih.”

“Ovim putem se zahvaljujemo Ramizu na ukazanom povjerenju i želimo mu još puno sretnih kilometara. Bilo nam je zadovoljstvo saslušati vašu priču”, poručili su iz Autocentra CMV u Vitezu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica