Portal 072info

VJEČNA LJUBAV Četiri sigurna znaka da je muškarac vaš zauvijek

Married couple behind veil
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako želite da budete sigurne da vas parner nikad neće napustiti, obratite pažnju na stavke koje vam mogu pomoći vaš muškarac ostane kraj vas cijeli život…

1. Sretan brak njegovih roditelja
Prvi uzori u životu (a to su upravo roditelji) važan su faktor za kasnije ponašanje u vezama. Ako su kvalitetna komunikacija, emocionalna sigurnost, poštovanje i bliskost činili srž odnosa njegovih roditelja, bez sumnje će te iste vrijednosti i on željeti u svom životu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2. Podržavate ga i poštujete
Čini se kako najčešće varaju upravo oni frajeri koji redovno slušaju prigovaranja svojih nježnijih polovina. Muškarcima je potrebno da se osjećaju korisno, željeno, cijenjeno, a kada ne uspijevaju sve to pronaći kod kuće, velika je vjerovatnost da će to potražiti negdje drugdje. Najdestruktivnija stvar za vezu koju žena može učiniti je potcijeniti muškarčev ego.

3. Dobar seks
Iako se priča o raznoraznim razlozima nevjera, činjenica je da je seks izuzetno bitan faktor u vezi i da brojne nevjere nastupaju upravo iz razloga što stvari u krevetu nisu zadovoljavajuće, da ne kažemo idealne. Možda žene češće varaju kada im nedostaje intimnosti i emocionalne podrške, ali frajeri bez sumnje češće varaju upravo kada seks zakaže. Partneri koji se obostrano trude seks održati zanimljivim i uzbudljivim iskustvom na dobrom su putu da nijedno od partnera ne dođe u iskušenje nevjere.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4. Kvalitetna komunikacija
Do njevere, između ostalog, dolazi i u onim situacijama kada je neko nezadovoljan nečim u svom životu, ali ne može o tome, iz bilo kojeg razloga, razgovarati sa svojim partnerom. Ni od koga se ne traži da bude pjesnička duša, savršeno vješta sa riječima, ali za zdravu komunikaciju, a time i vezu, nužno da oba partnera mogu izraziti svoje osjećaje, bili oni frustracija, bijes, tuga, sreća, nostalgija ili bilo šta drugo. Razgovarajte o svemu, sitnicama, ali i bitnim stvarima, svakodnevnim radostima i velikim životnim planovima, stvarima koje vas usrećuju, kao i onima koje vas brinu.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)