Portal 072info

VLAŠIĆ: Halid Bešlić “zapalio” Sol Azur Arenu (FOTO+VIDEO)

Foto: Benjamin Hazić

Pjesmom “Dvadesete”, kralj narodne muzike Halid Bešlić otvorio je spektakularni koncert koji je održao u okviru zimskog festivala S(H)ANKANJA 2015, pred oko 2 500 posjetitelja u Sol Azur Areni na Vlašiču.

Popularni bosanskohercegovački pjevač tokom noći ljubiteljima zimskih čarolija upriličio je izvanrednu zabavu uz popularne hitove, a publika je sa Halidom pjevala u jedan glas pjesme poput “Neću, neću dijamante”, “Prvi poljubac”, “Okuj me care”, “Sarajevo” i mnoge druge hitove.

“Nadam se da će ova noć ostati u vašem pamćenju te da ćete se rado sjetiti uvijek ovog koncerta, ovog zimovanja i ovih pjesama”, istakao je Bešlić u toku sinošnje noći.

Važno je istaći da su subotnju noć na Vlašiću u Sol Azur Areni upotpunila dva zenička DJ i to DJ Moome i DJ G.Edd, koji su svim ljubiteljima elektronske muzike poklonili tri sata izvanrednih mix-eva.

Koncertom Halida Bešlića i današnjim aktivnostima u okviru S(H)ANKANJA, koje će se održati na Vlašiću, završava se ovogodišnji najveći zimski regionalni festival S(H)ANKANJE 2015.

Kako je izgledalo na sinoćnjem koncertu Halida Bešlića u Sol Azur Areni na Vlašiću, pogledajte u video prilogu i fotogaleriji.

Vidimo se iduće godine na najvećem zimskom festivalu u regionu, S(H)ANKANJE 2016.

[Galleries 712 not found]
Podijelite članak
  • 84
    Shares