Portal 072info

VLAŠIĆ: Jelena Rozga otvorila S(H)ANKANJE (FOTO+VIDEO)

Na bosanskohercegovačkoj planini Vlašić, jučer je svečano otvorena zimska sezona, a sinošnjim koncertom popularne hrvatske pjevačice Jelene Rozge, otvoren je projekt u okviru zimske sezone, S(H)ANKANJE 2015. Vol. 5. u organizaciji Sol Azur-Buena Viste.

Sarajevski DJ Ted, zagrijao je atmosferu u Sol Azur Arneni prije izlaska hrvatske pop kraljice, koja je već od samog početka, pjesmama “Razmažena”, “Dalmatinka”, “Ti si želja mog života”, “Nirvana”, “Minus i plus”, “Kraljica” i drugih hitova publiku raspjevala, te su svi prisutni zajedno sa zgodnom Rozgom u glas pjevali čuvene hitove.

Važno je naglasiti da je Sol Azur Arena bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a vjerujemo da će atmosfera i raspoloženje svih onih koji su ovaj vikend na Vlašiću biti i večeras, kada će sve ljubitelje zimske čarolije zabavljati kralj narodne muzike Halid Bešlić.

Po završetku koncerta zgodne plavuše, prisutne u Sol Azur Areni zabavljao je i srbijanski bend The Beatshakersi (DJ duo), te ostavili atomosferu na vrhunskom nivou.

Kako je izgledao sinošnji koncert popularne Rozge i gostiju pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo, kao i u video prilogu koji smo zabilježili na Vlašiću.

 [Galleries 709 not found]

S(H)ANKANJE 2015. – Jelena Rozga- 18. 12. 2015.

Podijelite članak