Portal 072info

Vlašić među najpopularnijim destinacijama za doček Nove godine

Vlašić je jedna od omiljenih destinacija za proslavu Nove godine pa su svi smještajni kapaciteti na ovoj planini gotovo popunjeni, izjavio je Feni direktor Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona Miroslav Matošević.

Matošević je kazao kako na Vlašiću, prema njegovim informacijama, neće biti organiziranog dočeka Nove godine na otvorenom, ali da je 90 posto smještajnih kapaciteta već popunjeno.

– Na Vlašiću su uvijek bile najbolje proslave, pa se može reći da je postao brend i jako kvalitetna destinacija za doček Nove godine. Već desetak godina nemamo problema s brojem gostiju koji će Novu godinu proslaviti na ovoj planini – istaknuo je Matošević.

Podsjetio je, također, da će noćnim skijanjem večeras biti otvorena i skijaška sezona u ski centru Rostovo, općina Bugojno.

– Staze na Rostovu su spremne, a smještajni kapaciteti za doček Nove godine su, također, gotovo popunjeni – kazao je Matošević.

Naglasio je da će uspjeh skijaške sezone u sedam skijaških centara u SBK ovisiti o vremenskim prilikama.

– Prema vremenskim prognozama, vrlo brzo očekujemo snijeg, a ako ga bude dovoljno svi skijaški centri u SBŽ-u će profunkcionirati – kazao je Matošević.

Fena

Podijelite članak