Voyage o odnosu sa kćerkom Harisa Džinovića

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U četvrtak 25. avgusta u MTS dvorani u Beogradu premijerno je prikazan prva epizoda televizijske serije „U klinču“ u kojoj pored velikih glumačkih imena Nikole Koje i Branke Katić, igra i regionalna muzička zvijezda Mihajlo Veruović Voyage. Zbog njega su mnoge djevojčice pohrile u nekad čuveni Dom sindikata da bi ga vidjela i pokušale da se slikaju sa njim.

Socijalan čovjek

Za razliku od nekih nadobudnih zvijezda koje opije slava te izbjegavaju takve stvari, Voyag je bio vrlo ljubazan i nije odbio nijednu obožavateljku. Skoro sve vrijeme on je bio pod budnim okom Đine Džinović, kćerke Harisa i Meline Džinovića. Ona je na premijeri bila u društvu njegove majke, pa bi to mogao biti posredan dokaz da Mihajlo i Đina uživaju u ljubavi.

No, iako ga, čini se, Đina prati u stopu, Voyage je, s druge strane, na svojim društvenim mrežama odgovorio na pitanje obožavateljki da li je u vezi sa Harisovom kćerkom. Odlučno je to demantirao te napisao:

Kratko i jasno, nismo zajedno! Jako mi je žao što ljudi i pojedini mediji ne znaju ništa o narušavanju nečije privatnosti, pa svoje priče preuveličavaju i hiperbolišu da bi napravili barem malo veću gledanost/čitanost. Žao mi je što je moj život toliko kompromitovan i toliko se očekuje od njega nešto skandalozno da ispade da ne smijem da imam drugaricu. Tako je bilo i prije četiri mjeseca sa onom, kako su je nazivali, Turkinjom. Pustite me na miru, nemam djevojku, ali sam normalan i socijalan čovjek i imam drugarice!

Laži i fikcije

Đina je divna osoba sa kojom volim da provodim vrijeme, ali nadam se da u ovom degenerisanom vremenu neko može da shvati da muško-ženska prijateljstva zapravo postoje i prekinu da seksualizuju sve što vide. Da “izlazimo u restorane” i “da smo često zajedno”, ali smo isključivo prijatelji! A lažima i fikcijama nam samo pravite probleme u privatnom životu. Naučite da poštujete barem nešto – poručio je Voyage.

Express

GODISNJICA
MARKETING