Portal 072info

VRIJEME JE ZA PROMJENE Ovo su stvari koje muškarci ne vole kod žena

Muškarcima ide na živce to što žene prave galamu oko pakiranja, naročito jer im nikad nije dosta odjeće, a onda propuste spakirati neke elementarne stvari za razonodu.

Desert – nikad ga ne naručite, a onda uzmete komad njegovog. Kažete da ste pune, da nema teorije da pojedete još i kolač nakon što ste se dobro najele salate. A kad njemu za stol stigne cheesecake ili puding ili čokoladna kocka nije vam problem uzeti nekoliko zalogaja. Muškarci ovo nikako ne vole.

Izjava da je ženama najvažnije da muškarac ima smisao za humor. Coren se s tim ne slaže. Ono što žene privlači su sljedeće stavke – visina, privlačan izgled i debela lisnica. I to je sve.

Kad mislite da životinje imaju osjećaje. Vidjeli ste preslatko štene na ulici i izjavili kako ima tako tužan pogled i da izgleda jako usamljeno. Ali to je pas. On nema osjećaje (kaže Coren). Sve što osjeća je glad i potreba da se olakša na travnjaku u dvorištu. Pas se ne osjeća ni usamljeno, ni bezvrijedno ni odbačeno ni neželjeno (kaže Coren).

Kupaonica. Iako muškarci nisu gadljivi, vaše vlasi koje začepe odvod u kadi nakon tuširanja nešto su od čega im se izvrće želudac.

Nezadovoljstvo hotelskom sobom. Putovanje je bilo dugo i iscrpljujuće i sve što vaš dragi želi je tuširanje i vaš zagrljaj. Nikako ne želi slušati o tome kako vam se soba u hotelu u kojem ste odsjeli ne sviđa, kako nema pogled, kako nije dovoljno prostrana i osvijetljena.

Odbijanje izražavanja stava kad se to traži od vas – ovo je sasvim različito od toga kad uopće nemate stav o nečemu. Izrazite se jasno. Nerijetke su situacije u kojima će vas muškarac pitati, na primjer, u koji restoran da vas odvede – talijanski, grčki, kineski – a vi ćete reći da vam je svejedno. Onda, kad vas odvede u, recimo, kineski, prigovorit ćete mu da je zaboravio kako vi uopće ne volite kinesku kuhinju.

Odustajanje usred igre. Nije važno igrate li šah ili tenis ili Čovječe, ne ljuti se, odigrajte igru do kraja. Muškarce jako živcira kad žena odustane od igre jer je počela gubiti ili zaostajati.

Tuđe knjige – žene često na putovanje nose samo časopise koje prelistaju za nekoliko minuta. Onda, ne znajući što će od dosade, bace oko na triler koji im dragi čita. Muškarcima ide na živce to što žene prave galamu oko pakiranja, naročito jer im nikad nije dosta odjeće, a onda propuste spakirati neke elementarne stvari za razonodu tijekom putovanja zbog čega uzimaju njihove knjige i sl. Bez obzira što ste u vezi, neke stvari se ne dijele tek tako.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box