Portal 072info

You Tube sumirao godinu.: Evo šta smo najviše gledali u 2019.

YouTube je objavio svoj Rewind video, u kojem je rezimirao godinu na izmaku i već se suočava sa snažnim povratnim reakcijama. 

Kompanija svake godine objavi video u kojem zaokružuju sve najveće stvari koje su se dogodile na ovom servisu te godine. Međutim, prošlogodišnji se pokazao kao video sa najviše dislikeova u historiji, nakon što su korisnici uvidjeli da su izostavljene mnoge najveće zvijezde YouTubea, piše Independent.

Sada je objavljena verzija videozapisa 2019. koja te probleme pokušava ispraviti uključivanjem favorita korisnika kao što su PewDiePie i Minecraft.

Međutim, i ove godine pojavljuju se kontroverze. Iako video za sada nije negativno ocijenjen kao prošlogodišnji, korisnici zamijeraju da je bez ambicija, da je urađen lijeno te da je fokusiran samo na listu top videa, a ne na “okupljanje You Tube kulture”.

„U 2018. godini napravili smo nešto što vam se nije dopalo. Dakle, da vidimo šta volite u 2019. godini. Jer, vi ste bolji u ovome nego što smo mi”, glasi poruka na početku videa, kojeg možete pogledati u nastavku i vidjeti ko je dominirao YouTubeom ove godine

Podijelite članak
  • 10
    Shares

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box