grand novogodisnji foto nikola tomic42copy2004x1336 830x553 1 750x500 1
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 7, 2022 @ 9:00
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Lepa Brena kaže da mjesecima nije okusila ništa slatko i masno. Pjevačica se tokom pandemije korona virusa potpuno okrenula zdravom načinu života, zato što je poslije četiri decenije duge karijere konačno imala malo vremena za sebe.Brena je otkrila kako je za kratko vrijeme uspjela da skine višak kilograma.

Potpuno sam se posvetila sebi, i to poslije 40 godina. Nikada nisam imala pauzu dužu od mjesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promjenim ishranu.nNezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osjećam. Sve što spremam kuham na vodi, bez kapi ulja. Uspjela sam i Bobu da “navučem” na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspio je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma- rekla je. Brena je nedavno bila sa suprugom Bobom Živojino vićem u Tajlandu, gdje su nekoliko dana bili na strogom režimu.

-Na Puketu smo Boba i ja bili na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna!. Redovno treniram, i to mi baš prija. Nije mi toliko bitno kako ću izgledati koliko da se dobro osjećam i budem poletna. Sada sam spremna za nove radne pobjede. Jedva čekam ponovo da nastupam, a ove godine ću svima prezentovati i biznis koji sam pokrenula tokom pandemije, a kom će se najviše obradovati žene. Ovaj način života mi je pomogao da iznjedrim neke nove ideje, koje sam pretočila u posao. „Resetovala” sam se i sada mogu ponovo da radim punom parom – rekla je Brena.

LIDER