Portal 072info

ZA NJOM SE OKREĆU SVI MUŠKARCI: Najseksipilniji horoskopski znak

Ovaj znak ima najjači libido u Zodijaku, ubjedljivo. Iskustva govore da su osobe rođene u ovom znaku ljubavnici koji se pamte do kraja života, bilo da su u pitanju muškarci ili žene.

Zar ste sumnjali? Raskalašna, vatrena škorpija ima toliko jak seksipil koji se skoro može dodirnuti. U krevetu su savršeni ljubavnici koji podjednako brinu o partnerovim i svojim potrebama, pa vole da svi budu zadovoljni, tako da tokom odnosa i ljubavnog čina vlada prava harmonija. Varnice tokom vođenja ljubavi toliko su intenzivne da ništa ne može da ih smiri i obuzda, tako da se ljubavnici škorpije pamte do kraja života.

Škorpija je vodeni znak i živi za to da iskusi i izrazi emocije, zato joj je odnos sa partnerom veoma bitan i vodi računa o obostranom zadovoljstvu. Dio tela koji je u vezi sa ovim znakom je reproduktivni sistem. Zato su škorpije povezane sa seksom, strašću i željom.

Sa pravom se smatra da je škorpija najsenzualniji znak zodijaka. Intimnost shvata veoma ozbiljno, strast se može seći nožem koliko je jak naboj. Osobine koje traži u svakom partner su inteligencija i poštenje. Veći dio predigre se događa izvan spavaće sobe, u obliku razgovora i posmatranja. Kada se jednom zaljube, posvećeni su i odani do kraja. Ipak u vezu ulaze veoma oprezno, ponekad je potrebno dosta vremena da prođe kako bi se izgradilo povjerenje i poštovanje partnera.

Tačno znaju šta hoće i uglavnom to i dobiju, ali zato mnogo toga i pruže.

Podijelite članak