596943 marija bioskop 2 iff 750x345 1
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 5, 2022 @ 19:35
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Nemaju samo svJetski poznate zvIJezde specifične životne navike, želje, prohtIJeve u svakodnevnom ponašanju. Jedna od domaćih zvIJezda koja rame uz rame može da stane pored ekscentrične Madone, introvertnog Kanje Vesta ili prebogate Paris Hilton jE Marija Šerifović, koja je u jednom segmentu svog života sublimira osobine navedenih selebritija.

Pored toga što ima vozača, kućnu pomoćnicu i što ne voli odlazak u šoping, pa kupuje onlajn, evrovizijska pobJednica posebno ne voli gužvu, velika društvena okupljanja i nepoznate ljude. Izvor blizak pjevačici otkriva da je Marija okružena veoma malim brojem ljudi, da živi prilično samotnjački i da je ovaj stil života usavršila do te mjere, da čak i u kino ide sama.

Izvor navodi da sve ovo znaju i ljudi koji se s njom druže, pa je ne zovu na velika okupljanja, a kako pjevačica voli kulturna dešavanja, posebno kino, ona čak i na filmske projekcije ide sama ili sa nekoliko bliskih ljudi.

– Marija obožava filmove i neko bi pomislio da zbog toga što ne voli da viđa nepoznate ljude koji je prepoznaju i pilje u nju u kino i ne ide. Međutim, kada joj je do projekcije filma na velikom platnu, ona iznajmi cijelu  salu koja košta oko 500 eura i uz slatkiše film gleda sama, eventualno u društvu nekoliko prijatelja – objašnjava izvor.

Tekst se nastavlja nakon reklame
LIDER