Zadrugar imao SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Hitno prevezen u Urgentni centar! (FOTO)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Sinoć je udes imao Cvele.

Jovan Cvijetić Cvele danima unazad je glavna tema javnosti zbog raskida sa Anjom Todorović, koja je uhvaćena sa Nikolom Đorđevićem. Iako Anja ne prestaje da priča o njihovoj vezi i raskidu, on se nije oglašavao, a ona je sinoć uslijedio šok.

Cvele i Anja raskinuli

Naime, Cvele je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz Urgentnog centra na kojoj je sa kragnom oko vrata, a onda je otkrio šta se dogodilo.

– Ništa, imali smo neku saobraćajku, neki udes, oko 5 sati. To je već izašlo u novinama, ali mogu i ja da kažem šta se desilo. Video sam da su pisali nešto što nije tačno. Da, stavili su mi kragnu, iz nekih preventivnih razloga. Ja sam okej, dobro sam, svi smo dobro kako je moglo da bude – započeo je Cvele i dodao:

Cvele imao udes

– Što se tiče te saobraćajke. Mi smo se kretali, znači, pravcem dole kod Belih voda, čovek je zakočio ispred nas naglo. Mi smo pokušali da zakočimo, da ga ne bi zakačili. Drugar je pomerio volan ulevo, ali su išla kola iz druge trake, sa kojim smo se sudarili. To je to. Svi su dobro, zapisali su da su lake povrede, ali nam nije strašno. U ovim drugim kolima su svi kako treba. Kako je moglo da bude, dobro je.

Cvele je svima poručio da vode računa kako voze.

– Obraćajte pažnju, sekunda može da promeni sve i može da se promeni tok svega! Morate uvek da budete maksimalno oprezni, jer iako je naša vožnja bila korektna, sekunda može da promeni! Treba biti maksimalno oprezan – zaključio je on za Pink.