Portal 072info

ZAHVALA ROBIJAŠIMA IZ RK ČELIK: Vi ste veliki dio sjajne Čelikove pobjede

Foto: J. Hadžić / Avaz.ba

Igrači i Uprava RK Čelik na ovaj način izražavaju svoju neizmjernu zahvalnost grupi od 50-ak mladih najvatrenijih navijača popularnih  Robijaša, koji su dali svoj snažan doprinos izuzetno važnoj pobjedi rukometaša Čelika u utakmici protiv sjajne ekipe RK Gračanice (RK Čelik- RK Gračanica 31:29 za Čelik).

Robijaši nisu posustali nijedne sekunde za vrijeme 60-minutne grčevite,  snažne i sportske borbe dva snažna protivnika koji su se sportski nadmetali na teškom megadanu do pobjede.

– Veliko hvala našim Robijašima koji su spasili čast svog grada Zenice u situaciji kada iz rukometne Gračanice na ovu utakmicu dođe više od 100 frenetičnih navijača da pomognu svom klubu u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH, a pedesetak Robijaša ih ,,nadjača” s bubnjevima, pjesmom i fenomenalnim navijanjem svih 60 minuta bez prestanka. Sve to bez ijednog i najmanjeg incidenta od strane Robijaša. Bravo Robijaši, vi ste veliki dio ove sjajne Čelikove pobjede u kojoj su naši rukometaši uz Vašu podršku i podsticaj ginuli na terenu! Bez vas ništa ne bi bilo isto kao što je bilo – izjavio je Pane Škrbić, predsjednik Rukometnog kluba ,,Čelik”.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak