Portal 072info

ZAHVALA ROBIJAŠIMA IZ RK ČELIK: Vi ste veliki dio sjajne Čelikove pobjede

Foto: J. Hadžić / Avaz.ba
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Igrači i Uprava RK Čelik na ovaj način izražavaju svoju neizmjernu zahvalnost grupi od 50-ak mladih najvatrenijih navijača popularnih  Robijaša, koji su dali svoj snažan doprinos izuzetno važnoj pobjedi rukometaša Čelika u utakmici protiv sjajne ekipe RK Gračanice (RK Čelik- RK Gračanica 31:29 za Čelik).

Robijaši nisu posustali nijedne sekunde za vrijeme 60-minutne grčevite,  snažne i sportske borbe dva snažna protivnika koji su se sportski nadmetali na teškom megadanu do pobjede.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Veliko hvala našim Robijašima koji su spasili čast svog grada Zenice u situaciji kada iz rukometne Gračanice na ovu utakmicu dođe više od 100 frenetičnih navijača da pomognu svom klubu u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH, a pedesetak Robijaša ih ,,nadjača” s bubnjevima, pjesmom i fenomenalnim navijanjem svih 60 minuta bez prestanka. Sve to bez ijednog i najmanjeg incidenta od strane Robijaša. Bravo Robijaši, vi ste veliki dio ove sjajne Čelikove pobjede u kojoj su naši rukometaši uz Vašu podršku i podsticaj ginuli na terenu! Bez vas ništa ne bi bilo isto kao što je bilo – izjavio je Pane Škrbić, predsjednik Rukometnog kluba ,,Čelik”.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME