Screenshot 11 162
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Dara Bubamara uživa u ljubavi sa dvadeset godina mlađim Tonijem koji je i te kako uticao na to da se pjevačica proljepša i mnogi kažu da nikada bolje nije izgledala.

Naime, Dara je počela ozbiljno da trenira, međutim, nakon što je drastično smršala Dara ponovo ide na operaciju grudi koje želi da smanji za broj. Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

„Na Daru ova veza utiče baš pozitivno, ona nikada bolje nije izgledala, i zrači, baš se vidi da je zadovoljna. Kada je neko sretan i ispunjen to se prosto vidi.“ priča izvor.

„Ona je korigovala ishranu i svaki dan je u teretani, i Toni vodi baš računa o svom izgleda, pa često i zajedno treniraju. Međutim, Dara je dosta smršala i sada joj problem prave velike grudi. Ona je na estradi poznata kao neko ko ima ozbiljne šestice, ali sada sa manjkom kilograma počele su da joj smetaju i da je bole i leđa. Pričala je i sa momkom koji joj je dao zeleno svjetlo da ih smanji, jer je njemu najbitnije da se ona osjeća dobro,“ kaže izvor blizak Bubamari za STAR i dodaje:

„Mislim da će poslije praznika da ode kod svog doktora kako bi se konsultovala i zakazala operaciju. Vjerujem da bi joj sada na ovu kilažu jake četvorke bile idealne.“

„Na nekim ženama velike grudi izgledaju vulgarno, dok Dara zna da iznese bujno poprsje, tako da će i poslije smanjenja izgledati dobro, samo je više neće boljeti leđa. Mnogi muškarci zavide mladom Toniju i on je toga svjestan. Iako su im mnogi prognozirali kratku romansu oni dokazuju suprotno. Razlika u godinama se uopšte ne primjećuje, čak mi se čini da Dara ima više energije i od Tonija,“ pišu mediji.

STAR.rs