Portal 072info

ŽALUZINE STYLE Neponovljiva akcija, uz svaki kupljen prozor TROKAL žaluzine gratis! (FOTO)

“ŽALUZINE STYLE” d.o.o. je renomirana firma koja se bavi izradom i montažom alu žaluzina i trakastih zavjesa. Izrađujemo, montiramo i dostavljamo, harmonika vrata, rolo zavjese sa ili bez štampe, kao i ALU i PVC od proizvođača FEAL I TROKAL vanjske stolarije.

Za sve narudžbe dolazimo na Vašu adresu, vršimo mjerenje i montažu po Vašim zahtjevima.

ZENICA: Ulica Kočevska čikma bb, Kontakt telefon: 032/406-408; 061/146-161 

Proizvodnja: Hala, Bulevar Kralja Tvrtka I, 14h Tel: 032/405-408, mob: 062/343-464

SARAJEVO: Poslovnica Sarajevo: Tibra Pacifik – Stup, Mob: 061/130-294

Radno vrijeme: Svaki dan od 09 do 17 sati

Opremljeni i obučeni za organizovanje kompleksnih proizvodnih procesa koji omogućavaju kreiranje proizvoda za dom i industriju, proizvoda visokog kvaliteta, savremeno dizajniranih, tehnički pouzdanih i po konkuretnim cijenama, ŽALUZINE STYLE je firma koja može da ispuni najraznovrsnije i najkompleksnije zahtjeve klijenata u oblasti funkcionalnosti, sigurnosti i izdržljivosti.

NE PROPUSTITE AKCIJU, UZ SVAKI KUPLJEN PROZOR TROKAL ŽALUZINE GRATIS!

PVC Stolarija – U svim bojama izrađujemo PVC stolariju od kvalitetnih profila njemačkih i engleskih proizvođača, koje odlikuju dugovječnost, visoka kvaliteta i sigurnost, dobra toplinska i zvučna izolacija, estetska dotjeranost i ekonomičnost, te mali troškovi održavanja. PVC profili su ojačani čeličnim pocinčanim profilima. 

Alu i PVC vanjske roletne su nedjeljivi dio Vašeg stana ili kuće u savremenom građevinarstvu. Ugrađuju se na prozore sa ili bez vanjske kutije u bojama po Vašem izboru. Posebno su karakteristične aluminijske roletne koje su ispunjene nezapaljivim poliuretanskim ispunama za termičku i zvučnu izolaciju. Ove roletne štite ljeti od vrućina, zimi od gubljena toplote i do 50%, te se mogu koristiti u svim vremenskim uslovima. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama. Postoji mogućnost ugradnje elektromotora, pri čemu roletnom rukujete pomoću daljinske komande ili taaster prekidača. Sve ove karakteristike aluminijsku roletnu čine dugotrajnom zaštitom za sva vremena. 

Tende su idealno rješenje za zaštitu Vaših poslovnih prostora, ljetnih bašti ugostiteljskih objekata, terasa i balkona. Istovremeno pružaju visoki estetski ugođaj i doprinose lijepom izgledu Vašeg objekta. Izrada i montaža tendi se vrši po traženim dimenzijama. 

Harmonika vrata su veoma interesantan proizvod u našim stambenim uslovima. U potpunosti mogu da zamjene klasična sobna vrata, a pravo su rješenje kada želimo da privremeno odvojimo jedan dio prostorije i po potrebi napravimo dvije manje. Izrada i montaža tendi se vrši po traženim dimenzijama. U vrata se može ugraditi i brava sa ključem. 

Plise zavjese su još jedan od proizvoda u našem spektru. Atraktivno i moderno rješenje predstavlja idealan spoj estetskog i funkcionalnog, koje će i u domovima onih najprobirljivijih naći svoje mjesto. Proizvodimo ih za standardne, za krovne, kao i za prozore nepravilnih oblika. Izrada i montaža tendi se vrši po traženim dimenzijama. 

Platnene roletne su opet u našim domovima i poslovnim prostorima, samo sa novim i kvalitetnijim, estetskim i konstrukcionim rješenjima. Izrađuju se od visokokvalitetnog italijanskog platna u velikom broju boja i dezena. Izrada i montaža tendi se vrši po traženim dimenzijama. 

Rimske rollo. Mehanizmom koji se sastoji od vodilica i uzica ušivenih na platna, pomoću kojih se zavjesa podiže i spušta, koje osiguravaju uredno preklapanje pri podizanju, a ovakve zavjese često se nazivaju i rimskim zastorima, jer su se slične koristile još u vrijeme Rimskog carstva.

Panelne zavjese. Pored svoje namjene zaštite od svjetelosti i čuvanja privatnosti, daju dozu topline unutar Vašeg objekta. Idealno su rješenje za Vaš ugostiteljski objekat kada se zahtjeva pokrivanje većih staklenih površina.

Trakaste zavjese. Pored  svoje namjene zaštite od svjetlosti i čuvanja privatnosti, efikasno djeluju u prostorijama svih vrsta i namjena (kancelarije, restorani, dnevne i spavaće sobe). Trake su izrađene od blago plastificirane tkanine, antistatične, te ne prikupljaju prašinu niti mirise. Eventualne masne mrlje lako se čiste. Trakaste zavjese mogu se otvarati jednostrano ili dvostrano, te zakretati za 180°. Izrađuju se od poliestera u preko 50 boja i dezena. Trake su širine 127 mm, lake su za održavanje, a po potrebi se vrlo lako mijenjaju. Odnedavno su u ponudi i nove trake širine 89 mm. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama. Zahvaljujući mogućnosti pokretanja lijevo – desno i oko svoje ose, vrlo lako regulišete količinu svjetlosti u svojim prostorijama. Ugrađuju se brzo i jednostavno na sve vrste materijala (beton, drvo, rigips, željezo…), što je još jedna od prednosti ovoga proizvoda.

Žaluzine. Za venecijanere koristimo  aluminijske trake širine 16 mm, 25 mm i 50 mm, u velikom broju boja. Ugrađuju se sa unutrašnje strane prozora. Zastori se podižu i spuštaju sa bilo koje visine, zatvaraju i otvaraju pod bilo kojim uglom, tako da možete regulisati željenu količinu svjetlosti u prostoriji. Osnovne karakteristike su: potpuna zaštita od pogleda izvana, zaštita od sunčevog svjetla, jednostavno upravljanje, aluminijske lamele, te visoko kvalitetni metalni mehanizmi.

Komarnici. U ponudi imamo fiksne i rolo komarnike. Ovaj dodatak prozorima idealno je rješenje za odbranu od muha, komaraca i drugih insekata, pogotovo u ljetno vrijeme.

U nastavku pogledajte samo neke od radove firme Žaluzine Style!

[Galleries 795 not found]

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box