Portal 072info

ZANIMLJIVE TEME UZ DEJANA TALK SHOW: Kako je biti samohrana majka? Oborio sam Ginisov rekord!

I ovoga vikenda Dejana talk donosi zanimljive teme, u subotu 31.10. 2015. Dejanine gošće pokušati će dati odgovor kako je danas biti samohrana majka, a nedjelja je rezervisana za Ginisove rekorde. 

KAKO JE BITI SAMOHRANA MAMA?

Bez obzira na to koliko vole djecu, da žene znaju koliko je teško biti samohrana majka, možda bi dva puta razmislile prije nego što se odluče na takav korak. Majčinstvo je istovremeno i najljepši i najteži posao koji ćete ikada imati. Nije lako biti samohrani roditelj, ali se još teže s tim nositi u BiH, naročito ako si žena. Bar tako kažu one žene koje su poslije razvoda ili usljed drugih okolnosti preuzele brigu o deci i koračaju kroz život same. Sa samohranim mamama  Dejana Rosuljaš će razgovarati ove subote o samohranom roditeljstvu, budite uz program OBN TV i saznajte njihova iskustva i šta to ove hrabre žene imaju poručiti drugima.

Subota, 31.10.2015. 17:30h

OBORIO SAM GINISOV REKORD!

Prvi put ju je objavilo 1955. godine pivarsko preduzece „Ginis“.  Danas se objavljuje u više od stotinu zemalja širom svijeta na više od 23 jezika. Mnogo je onih koji žele da njihovo ime bude zapisano u njoj. Naravno, riječ je o Ginisovoj knizi rekorda.  Dejanini gosti su ljudi koji su  uspjeli da njihovo ime postane dio Ginisove istorije.

Nedjelja, 01.11.2015. 17:30h

Podijelite članak