Portal 072info

Zapalila sebe i djecu? Novi detalji stravične smrti u vatrenoj buktinji: mlada majka se žalila da više ne može, da je na rubu…

Mještani su šokirani tragedijom koja je zaprepastila cijeli kraj, a o nesretnoj mladoj majci imaju samo riječi hvale. Kažu da bolje osobe i komšinice od nje nije bilo

 

 

U vatrenoj buktinji u kojoj je izgorio automobil u šumi nadomak Husaina na kutinskom području život je izgubila 29-godišnja M.Š. te njezino dvoje dječice stare 1,5 godina te pet godina. Okolnosti tragedije bit će jasnije kad budu gotovi rezultati policijske istrage, piše Slobodnadalmacija.hr.

 

Proteklih dana mlada majka se porodici požalila da joj je teško, da više ne može, da je dovedena do ruba nakon što je njezinom suprugu unazad tri godine po drugi put dijagnosticiran tumor na malom mozgu, piše Jutarnji list.

 

Mještani su šokirani tragedijom koja je zaprepastila cijeli kraj, a o nesretnoj mladoj majci imaju samo riječi hvale. Kažu da bolje osobe i komšinice od nje nije bilo.

 

– Nisu nam dali jutros otići do auta jer je kriminalistička policija preplavila šumu. Molili smo ih, ali nisu dali … – rekla je za Jutarnji list majka pokojne žene koja je u sekundi ostala bez kćeri i dvoje unučića za koje je živjela.

 

 

 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box