Portal 072info

Zaručili se na fakultetu, a onda shvatili da se poznaju još od ranog djetinjstva

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mislili su da je njihov susret na fakultetu bio prvi, ali zapravo su se sreli još u djetinjstvu, na odmoru.

Heidi Alice Parker i njen suprug Ed Savitt odrasli su daleko jedan od drugog, ona u Sheffieldu, on u Londonu, a prvi put sreli su se kao studenti na Univerzitetu Newcastle – barem su tako mislili.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Ona se iselila iz kuće, a u istu je odmah nakon nje uselio Ed koji ju je te 2011. pronašao na Facebooku jer je trebao informaciju kako upaliti mašinu za veš – ona je, naravno, pomogla, a kroz smijeh kaže da je razlog njene ljubaznosti njegov savršen izgled.

Njihovo prijateljstvo ‘ostalo’ je na Facebooku sve dok se jedne večeri nisu sreli u izlasku. Počeli su razgovarati i odmah dogovorili prvi spoj nakon kojeg su postali nerazdvojni. Nekoliko godina kasnije kupili su zajedno stan, a 2015. u jednoj šetnji Ed je zaprosio Heidi.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

“Otišli smo kući, a tamo me čekao party iznenađenja povodom naših zaruka. Bilo je prekrasno”, ispričala je Heidi za UNILAD.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako ova priča već do sada zvuči kao iz filma, stvari tek sada postaju zanimljive, prenosi Večernji list.

POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Kay, Heidina mama, organizovala je još 1997. porodični odmor u Turskoj, a Heidi, tada 6-godišnjakinja, upoznala je jednog dječaka i sklopila prijateljstvo. Kada je Kay poslala fotografije s tog odmora ljubavni par ostao je u šoku – prijatelj s odmora bio je njen zaručnik Ed!

“Bila sam u šoku kada sam vidjela fotografiju, toliko da sam morala leći”, rekla je Heidi, a Ed se nadovezao: “Ne vjerujem inače u čuda, ali ova priča mi je promijenila život.” “Po fotografijama se čini da smo se jako puno družili na tom odmoru. Sjećam se da sam bila u nekom dječjem klubu, ondje smo se valjda i upoznali. Ne pamtim puno, ali sjećam se da sam se sa sestrama igrala kozmetičkog salona i da smo Edu nalakirale nokte!”

Jedno drugome rekli su ‘da’ 2016., a glavna tema u govorima na vjenčanju bila je upravo ova. Vrlo brzo dogovorili su se da idu na odmor u Tursku, u isto mjesto gdje su se i upoznali prvi put. (Tuzlanski.ba)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

T


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 18
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6