ZAŠTO SE NIKO IZ NS FBIH NIJE OGLASIO: Napad na sudiju Alispahića?! (VIDEO)

Podijelite vijest

sudija

Na adresu naše redakcije stiglo je reagovanje povodom napada na sudiju Admira Alispahića po završetku utakmice 24. kola 1.FBiH NK Jedinstvo – NK GOŠK Gabela koje prenosimo bez korekcija:

Obzirom da nisam našao na vašem portalu vijest o napadu na sudiju, Alispahić Admira, na utakmici 24. kola 1.FBiH NK Jedinstvo – NK GOŠK Gabela. Naime kada je sudija odsvirao kraj, prvo ga je loptom pokušao napucati igrač Jedinstva sa aut linije, zatim ga je napao igrač Jedinstva koji je bio na klupi a potom i njegovi saigrači sa terena.

Posebno se istakao golman Jedinstva koji je pokušao saplesti sudiju Alispahića. Pošto Vas smatram objektivnom medijskom kućom koja radi transparentno, pišem Vam ovu sugestiju u nadi da ćete dublje istražiti šta se zapravo desilo, i koje posljedice mogu nastati. Prilažem i video zapis, a sporni trenutak počinje u 13 min 12 sek.

Zašto se niko iz NS FBiH nije oglasio i osudio ovaj napad na sudiju Alispahića. Cijela utakmica je sumnjivog karaktera obzirom da su gosti iz Gabele dobili i prijetnje na poluvremenu utakmice, te zbog toga nisu smjeli ni nastaviti utakmicu dok se na stadionu nije pojavila adekvatna policijska zaštita. Bihaćka publika ih je ispratila aplauzom, ali tim Jedinstva se nije pokazao kao ugodan domaćin.

Tekstovi u rubrici ‘Pištaljka’ odražavaju stavove njihovih autora a ne nužno i stavove portala 072info.com!