ZAVIRITE U RAJ U KOJEM UŽIVA: Draganu u hotelu Donalda Trampa dočekalo nesvakidašnje iznenađenje

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda Dragana Mirković već više od deset dana se nalazi u Americi gdje niže koncerte za redom. Kad god je na putu pjevačica bira apartmane uređene sa stilom, a ovoga puta odsjela je u Čikagu i to u hotelu čiji je vlasnik bivši američki predsjednik Donald Tramp.

Dragana je na svom Instagram nalogu objavila kako izgleda luksuzni apartman u kome boravi, a sudeći po snimku, ovaj prostor je apsolutno dostojan boravku nekog kralja ili predsjednika.

Apartmanom dominira pogled na panoramu Čikaga, opremljen je pićem i slatkišima a jedan detalj ostavio je i samu pjevačicu bez daha – luskuszni šejker sa ispisanim njenim imenom, ukrašen notama i violinskim ključem.

Foto: Ig
Foto: Ig

Inače, Dragana je oborila sve rekorde posjećenosti na koncertu u Americi. Pa je ovoj zabavi prisustvovalo više od 3000 ljudi.

Interesovanje za spektakl Mirkovićeve bilo je toliko da se tražila karta više, a folk carica se svojim obožavaocima odužila tako što im je pjevala puna tri sata.

Foto: Ig
Foto: Ig

Šampanjac je otvoren u čast trijumfa, iako ga ona nije pila jer je poznato da ne konzumira alkohol. Ali, makar je nazdravila sa ekipom.

Grand

GODISNJICA
MARKETING