Zbog finala showa ZMBT 5 skraćeni časovi

Zbog finala showa ZMBT 5 skraćeni časovi

ZMBT5FINALE

Nakon više od šest mjeseci emitovanja popularnog takmičenja u pjevanju “Zvijeza možeš biti ti” večeras će se u dvorani Zetra održati finalno veče koje će otkriti pobjednika pete sezone kojeg svi sa nestrpljenjem iščekuju.

Veliki broj Bosanaca i Hercegovaca ali i gledatelja iz regije i dijaspore svakog petka i subote “zakovani” su za svoje TV prijemnike čekajući ovaj popularni show. Iako će većina njih večeras saznati ime pobjednika pete sezone javlja se i nostalgija što se druženje sa njihovim favoritima završava. Slična situacija je i kod takmičara koji su se za ovih šest mjeseci uistinu zbližili, pa će im, kako kažu, ovaj rastanak teško pasti ali će nastojati da održe kontakt.

Neosporno je kako ovaj show ima veliku popularnost i gledanost, međutim, ovaj put se ipak otišlo korak dalje nakon što je za portal Klix.ba potvrđena informacija kako će se u jablaničkoj školi skratiti časovi upravo zbog večerašnjeg finala. Ovaj potez iz jablaničke škole pravdali su kako bi svakako mnogo učenika izostalo sa nastave a sve s ciljem odlaska u Sarajevo da bodre svoje favorite.

Slična situacija dešava se i u Kaknju gdje će učenicima biti omogućeno da ranije odu sa nastave kako bi uspjeli na vrijeme stići u Sarajevo da bodre svog favorita.

Ne preostaje nam ništa drugo ne ispratiti još jednu sezonu showa ZMBT koja će nam donijeti novog pobjednika i tako obogatiti bosanskohercegovačku estradnu scenu.

Ko je tvoj favorit?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica