Zbog ove dvije greške nemate sreće u ljubavi

Zbog ove dvije greške nemate sreće u ljubavi

Čini vam se da dajete sve od sebe da biste pronašli ljubav? Ponekad nismo ni svjesni da u potrazi za ljubavi pravimo greške zbog kojih nas ta ista ljubav izbjegava u širokom luku. Ovo su dvije greške zbog kojih ćete teško pronaći svoju srodnu dušu, a ako ne prestanete da ih pravite, teško je da ćete ikada biti srećni.
Tražite loše momke

Znamo da ima nešto nevjerovatno privlačno u momcima koji nisu pretjerano zainteresovani, ali trčanje za takvima je recept za tugu. Zadovoljstvo koje osjetite nakon što uhvatite takvog momka traje relativno kratko, a brzo umjesto njega dolazi nemir, jer loš momak ostaje loš momak. Upravo je ova sklonost prema lošim muškarcima simptom i uzrok drugog, mnogo važnijeg problema.

Nemate dovoljno samopouzdanja

Djevojke koje traže loše momke podsvjesno vjeruju da jednostavno ne zaslužuju bolje, pa se ni ne trude da dobiju bolje. Ako nemate dovoljno samopouzdanja, prihvatićete pravila igre koja vam se možda ne sviđaju, a sve kako bi makar na kratko vrijeme dobili nečiju ljubav.

Problem je u tome što takvim ponašanjem šaljete poruku da ne tražite i ne zaslužujete poštovanje, a ako ne moraju da vas cijene, nećete ni pronaći muškarca koji je spreman to da vam pruži.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE