Zbog Sarine proslave punoljetstva, GORE DRUŠTVENE MREŽE:”Sestro, slaviš rođendan, a ne vjenčanje!”

Screenshot 1 2 15

Zbog Sarine proslave punoljetstva, GORE DRUŠTVENE MREŽE U SRBIJI:”Sestro, slaviš rođendan, a ne vjenčanje!”

Sara, kako se devojka zove, veoma je popularna na Tik Toku, kako u Srbiji, tako i u regionu, zahvaljujući poslu modela. Kako se vidi na viralnom snimku, ništa nije prepušteno slučaju, te će tako nju i još devet drugara do mjesta slavlja voziti luksuzna limuzina.

Sudeći po snimcima, ništa manje nije luksuzna ni slavljenička haljina, pa ni šminka. Sara je svaki korak pripreme pokazala svojim pratiocima, uključujući i balone koji će se naći na slavlju.

“Vau, koja je ovo mačka”, rekla je u jednom trenutku, snimajući se u ogledalu.

Nakon videa u kojima je pokazala pripremu, došao je i dan D, odnosno, sama proslava. Kako se vidi na snimku, njih desetoro su unutar limuzine pili šampanjac na putu do jednog od poznatijih i skupljih lokala,gdje su nastavili  sa proslavom rođendana. U jednom trenutku, započeo je i vatromet.

U komentarima na društvenim mrežama, pored čestitki, bilo je i onih koji su ovakav vid proslave rođendana okarakterisali kao degutantan, te nisu štedjeli pogrdne riječi “Čemu sve to”, “18ti i limuzina, neću komentarisati”, “Sestro, slaviš rođendan, a ne vjenčanje”, “Totalno nepotrebno”, samo su neki od komentara koji su redali ispod njenih objava.

Pogledajte video OVDJE

Prethodni članakLJUBAV: Amela i Elvir Mehmedović napustili Austriju i vratili se u BiH kako bi pokrenuli biznis
Sljedeći članakGdje je danas i kako izgleda Alma Ekmečić: Ima 65 godina i živi van BiH