AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

 

M. N. (18) iz Čačka teško je povrijeđen kada ga je udarila struja jačine 25.000 volti, dok je pokušavao da na cisterni na koloseku napravi “selfi”.

Nesreća se dogodila u trenutku kada se mladić popeo na cisternu, koja se nalazila na jednom od pružnih kolosjeka u blizini Željezničke stanice u Čačku, poželivši da se slika mobilnim telefonom.

Kako pišu Novosti, strujni udar je mladića bukvalno bacio na zemlju, a on je ubrzo kolima Hitne pomoći prevezen u čačansku bolnicu. U ovoj medicinskoj ustanovi su rekli da su M. N. “konstatovane opekotine drugog i trećeg stepena koje su zahvatile 25 odsto tela”.

Prema saznanjima lista, mladić se sa još dvojicom drugova nalazio na Željezničkoj stanici kada su došli na ideju da odu do prvog kolosjeka i da tu naprave nekoliko fotografija mobilnim telefonom. “U jednom momentu M. N. se popeo na cisternu. Ispružio je ruku u kojoj mu je bio telefon, kako bi napravio selfi fotografiju. Tada mu je šaka upala u strujno polje i udarila ga struja”, ispričali su očevici.

Poslije prve pomoći koja mu je ukazana u čačanskoj bolnici, mladić je prevezen na Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju VMA u Beogradu.

Njegovo stanje je, kako se saznaje, stabilno.