Portal 072info

Zbog silikona živi u bolovima, naštetila i seksualnom životu

ANA VA 696x630 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Britanska Kim Kardashian, kako je često nazivaju, proslavila se sudjelovanjem u Love Islandu, a iako je svi poznaju po ogromnim grudima svoju košaricu E namjerava smanjiti na prirodnu dvojku

 • Povećala sam grudi da bih se osjećala seksepilnijom i privlačnijom, no jedino što se dogodilo je da sam izgubila osjet u njima i otežala si život – kaže Anna Vakili (30), koja se proslavila sudjelovanjem u britanskom reality showu Love Island.

Atraktivna je Anna brzo stekla nadimak britanske ‘Kim Kardashian’, a svoju figuru duguje i zahvatu povećanja grudi koji je napravila s 23 godine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
 • Kad sam stavila silikone, željela sam se osjećati seksi. Ali bila je pogreška misleći da će to učiniti veće grudi. Da mogu vratiti vrijeme, ne bih to učinila. Prije operacije, moje je poprsje bilo savršeno. Ali na mene je lako utjecati i napravila sam glupu pogrešku – kaže Anna.
Shutterstock

Operacija koja je koštala 46 tisuća kuna njenu je skromnu B košaricu pretvorila u E, zbog čega su njene grudi doista došle u prvi plan gdje god bi se pojavila. No, istovremeno, zbog nje je izgubila ikakav osjet u njima.

 • Moje su grudi oduvijek bile doista osjetljive i bile su važne za moj seksualan život i užitak. Sada od njih nemam ništa u tome smislu i gubitak tog osjećaja me jako uznemirio. Nisam znala da se to može dogoditi. Bila sam tako mlada, vjerojatno nisam pravilno pročitala nuspojave i samo sam potpisala papir. Učinila sam to kako bih udovoljila svima, uključujući mog dečka u to vrijeme, što je bilo pogrešno. A budući da sam bila studentica na sveučilištu, nisam si to mogla priuštiti, pa sam uzela zajam i zadužila se – otkrila je.

Anna, koja se tijekom pandemije vratila na mjesto farmaceuta, također je zarađivala od reklamiranja odjeće otkako je napustila Otok ljubavi, ali njezini implantati spriječili su je da nosi odjeću koju bi željela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
 • Jako mi je teško nositi različitu odjeću jer moje grudi ne odgovaraju određenim topovima, što mi također smeta, jer ne mogu reklamirati marke – kaže tvrdeći da je to sprječava u dogovranju poslova.

Osim toga, povećanjem grudi je naštetila i svome zdravlju.

 • Čak i kad nosim bikini, imam jake bolove u vratu. Živim sa stalnim bolovima u leđima jer grudi naprosto ne bi trebale biti ovako velike – tvrdi Anna.
 • Kad su vaše grudi manje, možete nositi odgovarajuću odjeću i izgledati privlačno, a ne vulgarno. Što god odjenem, moje su grudi na ‘izvolite’. Iz isječaka koje sam vidjela s Love Islanda, moje grudi su izgledale prevelike na ekranu. Iskakale su – smatra ona.

Na nesreću Ane, koja je eliminirana iz serije 2019. nakon romanse s Jordanom Hamesom, uklanjanje implantata neće biti tako jednostavno kao što se nadala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Koža se rastezala godinama i kirurg ju je upozorio da se neće jednostavno vratiti natrag.

 • Ne mogu se vratiti svojim prirodnim grudima, jer neće izgledati dobro zbog puno opuštene kože i praznine u sebi. Dakle, ono što ću morati učiniti je da ih izvadim, staviti manje silikone, a zatim i podići ih kako ne bi došlo do propadanja – opisala je.

Prirodno je da ženama s godinama grudi počinju ići prema dolje. S teškim implantatima oni padaju još više.

Ova najnovija operacija stajat će Annu 11 tisuća funti (92 tisuće kuna), ali sretna je što će smanjiti grudi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
 • Idem vrhunskom kirurgu i zato je tako skupo. Radije bih platila više, samo da budem sigurna da je to dobro napravljeno. Ožiljci će biti vidljivi, ali to je cijena koju ću morati platiti za ono što sam napravila kad sam bila mlađa i gluplja.

Anna bi voljela da ju je netko upozorio na tako drastičnu operaciju i njene komplikacije.

 • Voljela bih da mi je jedna osoba rekla: ‘Anna, razmisli o tome’. Nisam imala nikoga da mi to kaže. Moja je mama prilično opuštena u vezi s tim stvarima i dok god nisu bile ogromne, rekla je: ‘Samo naprijed’. Tadašnji dečko rekao mi je: ‘Da, napravi to’ – prisjeća se Anne.

Danas kaže da nikad ne biste trebali na operaciju kako biste pokušali izgledati seksi za tipa ili muškarce općenito.

 • Ako kažem bilo kojem dečku da ću ukloniti implantate, oni kažu: ‘Zašto? Zadrži ih’ – priznaje.

Čak je i njezin trenutni dečko, s kojim je nešto više od godinu dana,  zamolio da ostane takva kakva je. Ali ona kaže: ‘Više me nije briga što on želi, ja to radim za sebe’.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
 • Samo želim biti zdrava, vježbati i promijeniti način života. Od sada želim raditi stvari na pravi način – otkrila je.
Podijelite članak
 • 1
  Share
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME