Žena poznatog folkera nađena obješena u parku! Ostavila mu oproštajno pismo i poručila mu samo jedno

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Drljači nikada za života nije bilo jasno kako je preživio veliku tragediju koja ga je zadesila. Pokojni Bora nikad nije mogao zaboraviti ni trenutak kad je u stanu našao njeno oproštajno pismo sa dvije kratke rečenice.

– I dan danas patim za Vericom. I prije toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvijesti na podu i odmah je odvezao u bolnicu. Tamo je bila na ispiranju. Spasio sam joj život! Stvarno ne znam iz kojeg razloga je to uradila. Vjerujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je spriječim – rekao je Drljača jednom prilikom.

Pjevača je šokiralo kada je pronašao ženino oproštajno pismo.

– Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Djeca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sjećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi djecu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim – rekao je pjevač tada, a nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku, gdje je inače išla da vježba.

Jedan doktor je tada rekao pjevaču da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasiti.

– Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, objesila, isti je đavo! Ja ni dan – danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na djecu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, griješio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva, tri mjeseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao – rekao je pokojni Drljača jednom prilikom.

Borina jedina želja bila je da bude sahranjen kraj svoje žene Verice iako mu je do smrti ostala nepozato zašto je ona izvršila samoubistvo.

Bora je preminuo 11. oktobra.2020. godine, a sahranjen pored svoje Verice za koju je govorio da ju je volio do posljednjeg dana života.

Kurir

GODISNJICA
MARKETING