Portal 072info

Žene otkrivaju: Ovo su naše najdublje seksualne tajne

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Ući u ženin mozak prava je utopija. Mnogi bi sarkastično rekli i najveća kazna. Kakav god stav imali, žene su otkrile ono što bi vjerojatno svom partneru prešutjele – zauvijek.

Ono što ne znate može lako sabotirati vaš seksualni život.

Ali nije kraj svijeta. Možete naučiti i na plahtama otkriti sasvim novo seksualno iskustvo. Za Men`s Health žene su otkrile svoje najdublje seksualne tajne. Znatiželjni?

– Svoj prvi pravi orgazam doživjela sam prvi put tek ovo ljeto. A u braku sam gotovo 15 godina, otkrila je 35-godišnja Jennifer.

– Uvijek ću sebe sama kvalitetnije dovesti do orgazma, iskrena je 22-godišnja Valerie.

– Sviđa mi se ideja da me uhvate u seksualnom odnosu na nekom javnom mjestu, kaže 24-godišnja Melissa.

– Moj partner zna da imam vibrator, ali ne zna koliko ga često koristim. Bojim se, ako mu priznam, da ću pokvariti naš odnos, a imamo odličan seksualni život, zabrinuta je 26-godišnja Jessica.

– Još uvijek provjeravam e-mail svog bivšeg, kaže 26-godišnja Maria.

– Razmišljat ću o partneru tokom dana, ali kada je seks u pitanju, ne ispunjava moje potrebe. Voljela bih da ima nešto Christiana Greya u sebi, iskrena je 40-godišnja Stacy.

– Dok sam izlazila s jednim, spavala sam s drugim muškarcem. I to se dogodilo tokom 24 sata, otkriva 36-godišnja Jennie.

– Često flertujem s muškarcima iako sam u vezi, samo da se uvjerim da mogu još uvijek privući muškarca, otkrila je 23-godišnja Elisabeth.

– Uzbuđuje me kada muškarac uzme kontrolu u seksu, a izluđuje me kada pokušava kontrolirati moj život i izvan naše veze, kaže 25-godišnja Jillian.

 

Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md/cazin.net

Podijelite članak