Žene rođene u znaku Jarca najčešće ostaju same

Žene rođene u znaku Jarca najčešće ostaju same

Žene rođene u znaku Jarac rijetko doživljavaju velike ljubavi i najčešće ostaju same.

Žena Jarac

Njen odnos prema životu je realan. Voli postojanost. Cijeni samo one ljude koji imaju izvjesnih vrijednosti u skladu sa njenim shvatanjima. U životu ne voli da gubi vrijeme na neozbiljne ili nevrijedne situacije. Prezire dokone razgovore. Realista je. Zna tačno da procijeni slijed pojedinih događaja i sjajan je organizator.

U poslu, kao i u životu, ne želi da na svaki način privuče pažnju drugih. Radi diskretno i vredno kao mrav. Samoća je njeno utočište. Sama odlučuje da na neki način živi po strani. Ne bi se moglo reći da je veliki optimista, a život je za nju nešto veoma ozbiljno. Od njega ne očekuje mnogo radosti, ne vjeruje ni u kakva čuda. Kada dobije neku satisfakciju, ne prima je kao obavezu već kao pravi poklon.

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Ženski Jarci rijetko doživljavaju velike ljubavi. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči da to prizna, to se obično događa poslije dugog poznanstva sa nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa.

Kada se odluči da se za nekoga veže, to je za cijeli život. Ni vrijeme ni dugi rastanci, ne mogu poremetiti njenu ljubav. Njen partner mora biti do maksimuma strpljiv. Ipak, trebalo bi da se zna da mnoge pripadnice ovog znaka ostaju do kraja života neudate. A one koje se udaju, često to čine u zrelim godinama, više po nalogu razuma, nego po zanosu srca.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE