Portal 072info

ZENICA: Danas u 12 sati otvorenje moderno uređenog ugostiteljskog objekta “Bulevar”

Zenica će danas postati bogatija za još jedan moderno uređeni ugostiteljski objekat “Bulevar”, a koji će, ako je suditi po elitnom uređenju, za kratko vrijeme postati omiljeno mjesto za sve sugrađane.

Pored atraktivne lokacije i ugodnog osoblja, svojom uređenošću i toplinom ovaj ugostiteljski objekat privući će svakog gosta, a svečano otvorenje planirano je danas, tačno u 12 sati.

Izgled ovog modernog ugostiteljskog objekta, koji se nalazi u zeničkom naselju Jalija – tik uz Bulevar, na adresi Bulevar Eze Arnautovića 16a,  u potpunosti je promijenilo ovaj dio Bulevara, zbog čega već sada svako zastane i uživa u jedinstvenom pogledu na eksterijer, ali i enterijer objekta.

Definitivno će mnoštvo najljepših trenutaka u narednom periodu Zeničani doživjeti upravo u “Bulevaru”, koji je pravo utočište za sve one koji se odluče na bijeg od tegobne svakodnevnice i predah od monotonog, iscrpljujućeg rada i nametnutih obaveza u bezbijednom okruženju svojih prijatelja i poznanika.

Istinsko osvježenje u moru ugostiteljskih objekata i idealno mjesto na kojem se na originalan način pristupa svakom segmentu modernog ugostiteljstva zasigurno je zenički “Bulevar”, a koji osim bezalkoholnih pića, najbolje italijanske “Lavazza” kafe, tople čokolade raznih ukusa, u ponudi ima i palačinke.

Uvjereni smo da ćete već danas u 12 sati posjetiti “Bulevar”, te da će upravo ovaj ugostiteljski objekat, sa enterijerom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, postati vaše omiljeno mjesto u kojem ćete provesti najljepše trenutke, bilo da se radi o jutarnjem, dnevnom ili večernjem izlasku ili pak o poslovnoj prilici.

Podijelite članak
  • 472
    Shares

Počitajte još

Zenica: Evo gdje možete kupiti mjesečne karte

072info

Kvalitet zraka najlošiji u Visokom, Zenici i Tuzli

072info

Radnici Zenicatransa se nadaju pozitivnim signalima sa sjednice Gradskog vijeća

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box