Portal 072info

ZENICA Fizički obračun na Bulevaru, pronađena droga na Kamberoviću!

Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

Dana 12.06.2017. godine, u 14,25 sati, u ulici Bulevar Ezhera Eze Arnautovića, od strane lica M.E. iz Zenice su nanesene teške tjelesne povrede licu H.M. iz Zenice.

Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalistike policije Policijske uprave I, te su poduzete aktivnosti na dokumentovanju izvršenog krivičnog djela.

Dana 12.06.2017. godine, u 21,20 sati, na parking prostoru na Kamberović polju, policijski službenici su izvršili pregled lica U.M. iz Brčkog, kao i vozila koje je vlasništvo istog, kojom prilikom su pronašli zeljastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, te je izvršen uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalistike policije Policijske uprave I. .

Podijelite članak