Portal 072info

ZENICA: Iz Forda ukradene dječije igračke, tri osobe povrijeđene u fizičkom obračunu

Na području Kantona javni red i mir je narušen u dva slučaja, kojom prilikom su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

 

KRIMINALITET
Zenica

U toku noći 26/27.08.2018. godine, u ulici Sarajevska, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo teške krađe u kuću i u putničko motorno vozilo vlasništvo lica M.A., iz Zenice. Tom prilikom iz vozila marke “Ford Mondeo” je otuđena određena količina dječijih igračaka, dok su iz podrumskih prostorija kuće otuđeni odjevni predmeti. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

 

Dana 27.08.2018. godine, u 17,15 sati, u ulici Ibrakovića put, izvršeno je krivično djelo nasilničkog ponašanja i oštećenje tuđe stvari od strane lica S.K., sa jedne strane, te lica S.A. i K.A., sa druge strane. Tom prilikom, sva tri lica su zadobila lakše tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Od strane službenika policije su poduzete odgovarajuće mjere prema navedenim licima.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box