Portal 072info

ZENICA Oštećen automobil, obijen stan

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Evidentirano je osam krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (4), Policijske uprave II u Visokom (2), Policijske uprave V u Olovu (1) i Policijske uprave Žepče (1).

Zenica

Dana 26.02.2017. godine, u ulici Londža, od strane lica B.A. iz Zenice, izvršeno je oštećenje poklopca motora putničkog motornog vozila marke „Škoda Octavia“, registarskih oznaka K85-J-214, vlasništvo L.J. Službenici uniformisane policije su lišili slobode lice B.A. i nad istim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dana 25/26.02.2017. godine, u ulici Talića brdo, izvršena je teška krađa u stan, vlasništvo S.A., iz kojeg je tom prilikom otuđena neutvrđena količina zlatnog nakita, laptop i mobilni telefon. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Visoko

Dana 25/26.02.2017. godine, u naselju Luke, sa putničkog motornog vozila marke „Ford Ka”, vlasništvo B.M. iz Sarajeva, izvršena je krađa registarskih tablica A29-J-424. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Žepče

Dana 25/26.02.2017. godine, na dionici magistralne ceste M-17 u mjestu Komšići, izvršeno je oštećenje 20 komada plastičnih oznaka koje služe za označavanje kolovoza. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME