Portal 072info

Zenica: Oštećen bankomat, iz škole ukradena kamera, opljačkana kuća

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Na području Kantona javni red i mir je narušen u šezdeset sedam slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U periodu od 08.05. do 11.05.2020. godine, u ulici Dr. Abdulaziza Aska Borića, izvršeno je krivično djelo oštećenje tuđe stvari na način da je nepoznato lice oštetilo bankomat vlasništvo Intesa Sanpaolo Banke. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U neutvrđenom vremenskom periodu, u ulici prof. Mustafe Čauševića, izvršena je krađa sigurnosne kamere sa zgrade OŠ “Skender Kulenović”, te je izvršeno oštećenje ulazne kapije na dvorištu škole. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

U periodu od 08.05. do 11.05.2020. godine, u mjestu Šiblići, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica A.F., iz Zenice, kojom prilikom je otuđena šivaća mašina, veća količina prehrambenih artikala, kuhalo za vodu i stoni cirkular. Od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I su poduzete mjere na ravjetljavanju izvršene teške krađe.

Podijelite članak
  • 32
    Shares

Počitajte još

KONAČNO: Sva prigradska naselja u Zenici dobit će asfalt

Redakcija

UBIO PA ZAPALIO BESKUĆNIKA: Drljača dobio 15 godina za ubistvo

072info

Tragedija u BiH: U rijeci pronađeno tijelo muškarca

072info